Menu

Verslag Huntenpop 2024

Lieve mensen!

We kijken terug op een fan-tas-tisch Huntenpop 2024!

De voorbereidingen gingen niet zonder slag of stoot, in principe lagen we twee dagen voor op de planning toen er op dinsdag een flinke windhoos en regenbui voorbij kwam die ons weer even een paar stappen terug in de planning bracht. Maar met vereende krachten stond alles toch maar mooi weer ruim op tijd klaar op vrijdagmiddag!

Voor ons als werkgroepleden is dat altijd een heel fijn moment; we hebben dagen naar de opening toegeleefd, we staan dan te popelen om te beginnen en dan is het eindelijk zover: de eerste blije gezichten komen het veld op en krijgen een glaasje bubbels bij binnenkomst. Onze Huntenkring Businessclub leden met hun eigen gasten, iedereen ontzettend veel zin in ons ‘eigen’ feestje in de VIP area.

Dit jaar hebben we gekozen voor een Silver Summer touch thema in aankleding en, als je dat wilde, ook in je eigen outfit. Wat gaaf dat zoveel mensen dat ook deden, van mooi wit met grijs gecombineerd, zilveren accenten in tasjes of schoenen tot zelfs een zilveren rok met spiegelpailletten. Complimenten in de eerste plaats voor jullie, voor het enthousiasme en het feestgevoel dat we met z’n allen toch ieder jaar weer weten te creëren. Dit is waar wij het voor doen!

Daarnaast ook nog complimenten en veel dank aan Fabulous Foodtrucks voor het super lekkere eten, het was weer perfect geregeld! Dit jaar hebben we finger food hapjes na het sluiten van de trucks geïntroduceerd en van menigeen al te horen gekregen dat dit in goede aarde viel. Ook aan Stravers Promotions veel dank voor de special silver Huntenpop VIP-zonnebril. En last but zeker not least een groot applaus en dank aan onze te gekke obers. Sfeermakers en onvermoeibaar!

Onze eigen Martijn Bruines bleek zaterdagochtend tijdens het klaarmaken van de VIP, al vegend met een bezem in zijn hand, een zeer goede Herman van Veen impressie neer te zetten. En zaterdagavond tijdens het ‘leegvegen’ van de VIP mocht een select gezelschap dat ook meemaken. Onder de tonen van ‘Hilversum 3’ zwaaiden we de laatste mensen uit en moesten we weer voor een jaartje onze tent sluiten. De tent was snel leeg, maar dat lag zeer zeker niet aan het zangtalent van Martijn, waarschijnlijk aan de rest van onze werkgroepleden die meezongen 😉

We wensen jullie allemaal nog een fijn staartje van de zomer, nogmaals dank voor jullie enthousiasme en vertrouwen in ons als Huntenkring Businessclub. We zien elkaar weer op 1 oktober 2024, zet deze datum alvast in je agenda, de uitnodiging zal begin september volgen!

Tot dan!

Toby, Martijn, Rinus, Marc en Esther

Fotograaf Paul Ruijs heeft de Huntenpop-vibe goed weten vast te leggen – Bekijk de foto’s op deze pagina.

Jeroen Giezenaar zorgde dit jaar voor een fotobooth waarbij je op de foto kon en de foto direct per mail kon ontvangen.

Dank aan jullie beiden!

Onze leden